Kúpiť stroje na brucho – e-shop

Sprievodca výberom
strojov na brucho


Cviky na brucho  >  Stroje na posilňovanie brucha recenzie, recenzie strojov na cvičenie brucha, posilňovanie brucha

Posilňovacie stroje na brucho - recenzie zákazníkov

Vyberte si stroje na cvičenie brušných svalov podľa skúseností a recenzií ostatných zákazníkov!

Súhrn recenzií produktu Cviky na brucho:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Na začiatku som dala 10 opakovaní a mala som dosť, je to fakt náročné, aj keď na videu to vyzerá relatívne jednoducho. Pritom bežne cvičievam brušáky a sklápačky, takže ma to zaskočilo, aké je to náročné. Ale po týždni si telo zvyklo a darí sa mi pri 2 malých deťoch spraviť 120 opakovaní rozložených na 3-4 časti. Super, že to nezaberie dokopy viac ako 5 minút a človek hneď cíti, že svaly pracujú :) A to som zatiaľ na najľahšej úrovni, uvidíme, ako budem postupovať ďalej. Kombinujem aj s orbitrekom a pilatesom na fitlopte, tak snáď sa požadovaný účinok dostaví. Ideálne na domáce posilovanie, nezaberá veľa miesta.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.01.2017)

- stroj spĺňa to, čo som od neho očakávala - kvalitný produkt - výborne posiluje svaly takmer celého tela - jednoduchá montáž

- návod by mohol byť písaný väčším písmom - iné nezistené



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Vybrala som si práve tento produkt, aby mi pomohol odbúrať "vankúšiky" z kritických partii podľa dostupnej ceny . Cvičím na stroji každý deň pri televízori. S kúpou stroja som veľmi spokojná, kvalita výrobku a cena zodpovedá tomuto výrobku. Stroj funguje perfektne, ľahko a je to aj z časti zábava. Produkt je vhodný pre širokú vrstvu občanov - mladých, starších,ženy a mužov. Patrí cenovo medzi dostupné prístrojepre širokú verejnosť. Šetrí čas chodením do fitnes centra, keďže sa cvičí doma. S kúpou som veľmi spokojná i s kvalitou stroja. Vybrala som si tento produkt z dôvodu potreby sformovania postavy pomocou práve tohto produktu, že je lacný a nezaberie veľa miesta v izbe. Funguje dobre.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2010)

Nákup je oveľa lacnejší ako v kamennom obchode. Páči sa mi rýchlosť dodania tovaru až domov. Komunikácia cez e-mail s Vašou firmou je perfektná.

Nemám žiadne pripomienky.



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Ocean

Je vhodný aj pre vyššie postavy, mám 193 cm a je dostatočne dlhý aj pre mňa, sedačka nenaráža do dorazu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 24.04.2015)

dobrá cena vhodný na domáce použitie tichý možnosť rôznych cvikov, aj v stoji, vďaka "šlapkám" vpredu



Recenzia Posilňovač na brucho inSPORTline Work King

stroj sa ľahko skladá a aj cvičí zvládne to skoro každý

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.10.2017)

Stroj sa ľahko skladá Ľahko sa cvičí na ňom Nieje ani príliš veľký teda aspoň nám v byte neprekáža v pohybe a pod.

Pri cvičení sa vie predná noha trochu chýbať teda posúvať ale inak to nevadí v cvičení



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

lebo potrebujem spevniť svalstvo dobre sa na ňom cvičí a pomáha to myslim,že som dobre nakúpila

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.11.2010)

pomáha spevniť svalstvo, hlavne brušné dobre sa na ňom cvičí nie je to náročné a už to má aj efekt

žiadne



Recenzia Bradlá 4 v 1 inSPORTline RK4201

s tymto zariadenim som nadmieru spokojny, jediny nedostatok bol zbytocne komplikovane nakresleny navod

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 31.10.2009)

nezabera vela miesta dokonale precvicenie celeho tela lahko presuvatelna pevna konstrukcia

nezrozumitelny navod



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.09.2019)

Výrobok úplne zodpovedá popisu na stránke obchodu. Odkedy ho mám, cvičím na ňom každý deň, cvičenie nie je veľmi fyzicky náročné, ale miernu svalovicu cítim. Verím, že zanedlho bude vidieť aj výsledky.



Recenzia Bradlá a hrazda 2v1 Benchmark D8

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.09.2018)

Pozitívne je, že sa dá precvičiť viac svalových skupín od pása vyššie. Účel plní dobre. Dve farby - ja som si vybral bielu. Jednoduché prehodenie konštrukcie do inej polohy a tým väčší počet cvikov. Zacvičíte si už, keď budete meniť pozíciu konštrukcie z jednej na druhú ;-) konštrukcia je pomerne ťažká, ale dostatočne robustná. Nasadenie plastových úchopov /rúčiek/ je príliš natesno. Dá zabrať a jeden tréning máte už pri samotnej montáži za sebou.

Návod po poľsky - obrázky sa dajú pochopiť, ale ak je v návode nejaké dôležité upozornenie, tak to môže veci komplikovať. Niektoré skrutky a podložky nie sú v návode, ale v balení sú. Je tu potrebná určitá zručnosť - nedoťahovať jednotlivé skrutky na doraz, nechať im voľnosť - poskladať celú konštrukciu a na záver úplne dotiahnuť /platí pre podobné produkty všeobecne/. Nemá žiadne kotviace prvky do steny - ani nie sú odporúčané.



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

dobrá cena za jeden prístroj, ktorý má viac funkcií, cvičenie na ňom je veľmi jednoduchá a vhodná zrejme pre každého

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.03.2011)

efektívny prístroj, dobre skladovateľný, ľahký, má mnoho funkcií, ľahká montáž

nič



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Fajn, odporúčam babám, čo nemajú čas chodiť do posilňovne.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2010)

Šikovný, malý na uložeženie a uskladnenie, rýchle zloženie, nezaberie veľa miesta. 1. Potrebujem zhodiť bruško a posilniť br.svalstvo.

Zatiaľ som nič neobjavila.



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Aj keď som už v dôchodkovom veku, skúsila som na ňom cvičiť na dovolenke, po dvoch týždňoch menšia pneumatika okolo pása, tak to ma dostalo. Preto som si ho objednala domov. Nemusím behať do posilky, cvičím kedy chcem a koľko chcem - vládzem (roky neoklamem). Je pravda, že spočiatku sa Vám môže zdať, že cvičenie je namáhavé a bolí, a že prístroj niečo stojí. Áno je to tak, ale nič nie je zadarmo. Aj moja nadváha nebola zadarmo, a aj následné zdravotné problémy, z nej vyplývajúce niečo stoja. Prečo by som mala dávať peniaze za nezmyselné a neúčinné prípravky na chudnutie, keď ich môžem dať za niečo zmysluplnejšie. Rozhýbať telo i kosti, i keď už nie sú najmladšie, je presne to čo potrebuje človek v každom veku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.02.2017)

Skutočne pomáha, výsledky vidno už po dvoch týždňoch cvičenia - denne aspoň tých 5 minút (rozložených - nie v kuse)

Namáhavé, ale nič nie je zadarmo



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu je to super, veža nezaberá veľa miesta a je celkom robustná. Trocha sa ale "hýbe" a odporúčam koncentrované cvičenie s plynulým pohybom, nie som si istý, či by dlhodobo vydržala nejaké prudké výšvihy a podobne. Tiež sa skôr hodí pre menších - priemerných cvičencov, ak máte 185 a viac, porozmýšľal by som nad niečím väčším. Ja mám 190 a dá sa, ale vedel by som si predstaviť aj štedrejšie rozmery. Ak máte "bežných" 175-180 a 80 kíl tak bez obáv kúpte.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.11.2014)

lacné, ľahká montáž - zvládne aj jeden človek bez problémov, prehľadný a jasný návod, kompaktné rozmery, sklápacie bradlá, robustná konštrukcia až na jeden detail dole.

konštrukcia sa mi zdá trocha nedotiahnutá, hlavne ten spoj dvoch častí hlavného nosného profilu na najviac namáhanom mieste. Mám 100 kíl tak uvidím, či to vydrží, profil je celkom hrubý, tak je to hádam dosť predimenzované a nezačne to po pár mesiacoch praskať. Tiež bradlá sú trocha úzke. Ja mám takmer 190 cm a je to tak na hranu pohodlného používania.



Recenzia Posilňovacia hrazda inSPORTline Power Tower

Za tú cenu odporúčam určite. základ domácej telocvične spolu so stacionárnym bikom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 20.12.2015)

vždy som niečo také chcel.Mám 193 cm a váhu okolo 85kg. Ako základ na cvičenie s vlastnou váhou určite odporúčam. Lakťové opierky na cvičenie brucha možno budú úzke silnejším postavám, ale mne celkom vyhovuje proporcia celej hrazdy.

výrobcovi odprúčam lepšiu baliacu techniku výrobku. hrazda prišla na niektorých miestach obúchana až do kovu



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

kupu nelutujem,cvičím sice kratku dobu ,ale už je vidiet aj vysledky,spočiatku je cvičenie naozaj namahavé a svalovica zaručená potom je cvičenie zabavou,určite by som produkt odporučil aj ostatným

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.05.2017)

perfektny

nič



Recenzia Hyperextenzia inSPORTline Hero BTB10

s podobným produktom som mala dobré skúsenosti, preto som ho chcela mať aj doma produkt sa používa dobre odporúčam ho aj ďalej pri ďalšom nákupe sa nebudem spoliehať, že budem mailom upozornená na naskladenie tovaru,

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.02.2015)

výhodná cena pre domáce použitie zmontovanie je jednoduché

zatiaľ sm neobjavila



Recenzia Vibromasážny pás inSPORTline Rexabelt

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.06.2015)

na domáce použitie ideálny, som zatial spokojná, splňa svoj účel a výsledky sa pomaly už aj ukazujú



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

ešte ho namám doma , ale ked sa to tak stane a bude mi tovar doručený vám určite napíšem svoj názor..inak stretla som sa s tymto výrobkom a veľmi ma zaujal a dokonca som ho vyskúšala a veľmi sa páčil.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 29.09.2010)



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Amazonian

Úžasný stroj na precvičenie celého tela. Určite odporúčam.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.10.2014)

Tichý chod, kvalitný, prehľadný displej, precvičí všetky partie, príjemný design. Zásadný rozdiel medzi profesionálnym a týmto osobne nevidim.

Váha stroja - pre ženy super, ale môj muž meria 188cm a môže cvičiť až po použití protišmykovej podložky. Snímač tepu na rukovatiach treba silnejšie pridržať.



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.04.2010)

-vynikajúce športové náradie, pri ktorom sa nenudíte, pretože môžete striedať viacero cvikov -šetrí čas aj peniaze, pretože nemusíte navštevovať fitnescentrum -nezaberá veľa miesta

-privítala by som možnosť , aby súčasťou dodávky tovaru boli aj náhradné (gumové spojky) časti, ktoré sú pri cvičení najviac namáhané, prípadne, aby som si ich v internetovom obchode mohla dokúpiť -nebolo by zlé, aby sa na športovom zariadení dali regulovať stupne záťaže (postupným pridávaním alebo odoberaním gumových spojok)



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Sestra tento stroj používa viac ako mesiac a vidím výsledky, preto som si ho kúpila aj ja. Asi nie je vhodý pre mužov (podľa mnou prečítaných recenzií), ale určite doporučujem.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.07.2012)

kvalitný stroj pre domáce posilňovanie spratný pohodlný

zatiaľ som spokojná



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline AB Perfect

Produkt som si vybrala z dôvodu spevnenia brušných svalov. Pri cvičení ma vždy pobolieval chrbát a šija, nevedela som cvičiť správne a tento produkt je pre mňa ako stvorený. Pohodlné cvičenie s vynikajúcimi výsledkami, ktoré som dosiahla. Produkt je aj nenáročný na priestor a jednoduchý na zloženie a následne prípadne rozloženie a uloženie. Cena je vynikajúca!

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.02.2011)

Pohodlnosť, vynikajúce výsledky už po pár sériach cvičenia, vynikajúci stroj na brušné svaly, najlepší s akým som sa doteraz stretla a vyskúšala. ODPORÚČAM!



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Lepší stroj na brucho nepoznám :) a nielen na brucho ale aj zadok,nohy a ruky ..nikdy som na takom stroji necvicila ale zaujalo ma to tak si hovorím skúsim si objednať veď aj cena je prijateľná, a neľutujem! Neustále ma to ťahá zacvičiť si, a ked cítim ako mi pracujú svaly az mám svalovku tak ta motivácia je väčšia a väčšia

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 05.11.2017)



Recenzia inSPORTline Magic Gym 10v1

Výhodné pre domáce použitie. Ľahká manipulácia. Odporúčam pre pravidelné cvičenie v domácnosti.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.03.2010)

nezaberá veľa miesta. je ľahko prenosný a zmontovateľný. 1. tento produkt som potrebovala pre rodinu.



Recenzia Posilňovač inSPORTline AB Lifter

S týmto strojom som spokojná, keďže mám problémy s chrbticou je pre mňa oveľa výhodnejšie praktizovať cviky na tomto stroji, ako brušáky, pri ktorých moja chrbtica trpí ešte viac.Páči sa mi, že stroj sa dá využiť viacúčelovo, čiže má záber na viacero telesných partií.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.07.2016)

Viacúčelové využitie Podpora zdravia chrbtice



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Posilňovač brušných svalov inSPORTline Ab Lifter Easy

Produkt som si vybrala lebo pri klasických tzv.brušákoch ma bolí krčná chrbtica od námahy aj kríže. pri používaní ab generatora nemám tento pocit a zároveň posilňujem aj chrbtové svaly, stehná, zadok, prsné svalstvo. Už po týždni používania sú badateľné zmeny pevnosti brušného svalstva, myslím tým aj spevnenie svalstva celého tela. Používam ab generator 5 minút denne, cvičenie kombinujem aj s aeróbnymi cvičeniami a strečingom. Podľa mňa zodpovedá cena kvalite, bola to dobrá kúpa, verím že sa neskalamem v kvalite prístroja po dlhšej dobe používania. Akurát tá nosnosť do 100kg ma mrzí, lebo ostatní členovia rodiny, ktorí majú 85-90 kg sa ho boja používať, máme obavy, či prístroj udrží takú váhu. Doposiaľ ho využívam iba ja 68kg a som maximálne spokojná.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.01.2016)

pomáha udržiavať kondíciu, už po týždni cvičenia badať zmeny, pomáha formovať brušné svalstvo bez námahy



Recenzia Veslovací trenažér inSPORTline Yukona

privital by som pridať ku prislušenstvu ešte jedno širšie ťiahlo

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2018)

super tichý nikoho nerušiaci chod, perfekne prehladný displej ,má všetky potrebne info, radosť cvičiť , dostatočný rozsach zaťaže aj pre trenovaných, ktora sa dá perfekne naprogrogramovať podľa individ.potrieb. SUPER za dobrú cenu!!!



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Naozaj kvalitná, pekná a multifunkčná veža. Stabilná, netreba ju nijak uchytávať k podlahe. Je ľahká, prenášam si ju z jednej strany centra na druhú podľa potreby, sám a bez problémov. Bežne sa u nás na ňu vešajú ľudia o hmotnosti 80-100kg

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.03.2017)

Pevnosť Multifunkčnosť Design Ľahká Stabilná Jednoduchá montáž Dobrý návod



Recenzia Multifunkčná hrazda inSPORTline Power Tower PT80

Na cvicenie s vlastnou vahou,uplne postacuje. Je robustnej konstrukcie,tak nemam obavy o zivotnost. Myslim,ze za 89 eur tazko najst lepsi produkt. Povodne som ju kupil do bytu,ale po zlozeni clovek zisti v akych kralikarnach to zijeme,preto isla do pivnice. Treba si to lepsie premysliet,ci skutocne nebude v byte zavadzat. Inak som maximalne spokojny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

kvalitna multifunkcna veza

nic



Zdieľajte článok


Odporúčame stroje na brucho






Novinky

Najúčinnejšie cviky na brucho a stehná

Aj vás trápia kilá navyše na bruchu a stehnách? Potom patríte medzi veľkú skupinu žien aj mužov, ktorí chcú svoju postavu vylepšiť. Aké cviky vám pomôžu?

Trik na efektívne skracovačky

Skracovačky sú skvelé na posilnenie hornej časti brušných svalov, často však nadmerne namáhajú krčnú chrbticu. Poradíme vám, ako tento obľúbený cvik na brucho vykonávať efektívne.

všetky novinky